Räätälöity kiinteistön huoltosopimus Järvenpäässä

Suunnittelemme ja laadimme kiinteistön huoltosopimukset aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi yksilölliseksi palvelupaketiksi. Palvelemme asiantuntemuksella Järvenpään alueen taloyhtiöitä. 

Kiinteistön huoltosopimus

Tässä voitte tutustua tavallisimpiin palveluihin, joiden hoito kuuluu hoitosopimukseen tai joiden hoidosta voidaan sopia:

Kiinteistön ylläpito

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti kiinteistön ylläpitotehtävistä – olipa kyseessä sitten kerrostalo, rivitalo tai liikekiinteistö. Ylläpitosopimus kattaa normaalisti esimerkiksi kiinteistön kunnosta huolehtimisen ja erilaiset huoltotyöt, talotekniset ylläpitotehtävät, vihertöitä, lumityöt ja erilaiset pienemmät remontti- ja huoltotehtävät.

Talotekninen huolto

Talotekniikan huolto ja tekniikan ylläpidon varmistaminen ovat keskeisiä tehtäviä niin asumismukavuuden kuin myös kiinteistön kunnon kannalta. Esimerkiksi lämmitysjärjestelmän ja ilmastointijärjestelmän toimivuus ja ajantasainen ylläpito varmistavat, että asukkaat viihtyvät ja lämpötila ja sisäilman laatu ovat myös rakenteiden kannalta optimaalinen.

Vihertyöt ja ulkopuhtaanapito

Suoritamme tarvittavat vihertyöt, kuten nurmikon ajon, haravoinnit ja muut viheralueiden kunnossapitoon liittyvät tehtävät luotettavasti ja sovitusti. Laadukas kalustomme takaa nopeat ja aina ajantasaiset palvelut. Pidämme myös huolta siitä, että kulku- ja ajokäytävät ovat moitteettomassa kunnossa kaikkina vuodenaikoina.

Lumityöt

Lumitöiden hoitaminen ajallaan on keskeisen tärkeää niin asukkaiden turvallisuuden kuin myös sujuvan liikkumisen kannalta. Suoritamme lumityöt tehokkaalla kalustolla ja teemme myös hiekoitukset.

Oven avaukset

Luotettava ovenavauspalvelumme toimii 24h vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Asiakkaamme voivat tilata oven avauksen suoraan numerosta
040 351 0252 .

Soita ja kysy lisää!