Laadukasta ja palvelevaa kiinteistönhoitoa Järvenpäässä 

 Aronia-Palvelut Oy:ssä tutut ammattilaiset hoitavat yksilöllisellä palveluasenteella asiakkaidemme asioita, oppien tuntemaan "talon tavat" ja tietenkin myös sen asukkaat. Tutustu tarkemmin laajaan palvelutarjontaamme, joihin kuuluvat myös mm. talvikunnossapito, kuten lumityöt ja hiekoitukset sekä vihertyöt nurmikonajosta lehtien haravointiin ja muihin pihatöihin.

Talotekninen huolto – ripeää palvelua vuorokauden ympäri

Teknisen huollon ja päivystyksen osalta tavoitteenamme on hoitaa korjaukset aina viivytyksittä ilmoituksen saatuamme, sillä mahdollisimman ripeä toiminta on meille kunnia-asia. Huolehdimme myös siitä, että meillä on aina riittävä kapasiteetti asiakaskiinteistöjemme korkeatasoiseen huoltoon. 


Viemäri tukossa, porraskäytävän lamppu pimeänä tai ovi lukossa ja avain sisällä? 

Nämä ovat huoltomiehillemme varsin jokapäiväisiä taloteknisen huollon pulmia ratkottavaksi. Työmme on varmistaa, etteivät asiakastaloyhtiöidemme asukkaat joudu kärsimään näistä ikävistä sattumuksista kauaa. Huolehdimme talotekniikan kunnosta myös esimerkiksi sähköverkon, lämmitysjärjestelmän ja ilmastoinnin osalta. Pitkä kokemuksemme alalta auttaa meitä ennakoimaan talotekniset huoltokohteet, joihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Ovenavauspalvelumme päivystää luonnollisesti vuoden jokaisena päivänä 24/7.

Lumen auraus taloyhtiöille ja yrityksille

Aronia-Palvelut Oy tekee lumityöt Järvenpään seudun taloyhtiöille ja yrityksille. Henkilökuntamme on tiimi paikallisia kiinteistönhoidon ammattilaisia, jotka tulevat nopeasti tutuiksi taloyhtiöille ja yrityksille: tiedät aina, kuka tervehtii aura-auton hytistä, ja kuka on käynyt yöllä hiekoittamassa pihan.

Hiekoitus ja liukkaudenpoisto

Aurauksen ja lumien poiskuljetuksen lisäksi hoidamme pihojen, pihateiden sekä katujen hiekoitukset. Pelkkä lumien auraus ei yleensä riitä, sillä liukas pihatie voi olla hyvin vaarallinen. Kun tilaat lumityöt yritykseltämme, voit olla varma, että pihat ja kadut ovat aina aurattu ja hiekoitettu. Hoidamme asiakkaidemme kiinteistöt turvalliseen kuntoon vaikka keskellä yötä!