Pihatyöt Järvenpäässä pienkuormaajilla

Pihatyöt Järvenpäässä pienkuormaajilla tekee Aronia-Palvelut Oy. Olemme taloyhtiöille luotettava ja palvelualtis kumppani, jolta saat myös monipuoliset pihatyöt tehokkaasti ja korkealla viimeistelytasolla. Teemme piha-alueen maanrakennustyöt, viherrakennustyöt sekä kaikki pienkoneurakointityöt. Lisäksi saat meiltä laadukkaat painepesuri- sekä harjakonetyöt, sekä talvisin lumityöt. Toimintamme lähtökohtana ovat tehokkuus sekä asiakaslähtöisyys jokaisessa palvelussamme. 

Maanrakennustyöt ketterästi

Olemme nopea ja ketterä kumppani moniin maanrakennustöihin. Toimimme yli 10 vuoden kokemuksella ja olemme toteuttaneet lukuisa erilaisia maanrakennuskohteita. Kalustomme sopii sekä suurempiin, että pienempiin kohteisiin ja se edustaa alan korkeimpia standardeja. Käytössämme on kaksi pyöräkuormaajaa, ketterä Avant 750, joka sopii ahtaimpiinkin kohteisiin, sekä Kramer 750, jolla voidaan hoitaa suuremmat kuormaustarpeet. Kokeneet ammattilaisemme työskentelevät tehokkaasti ja huolellisesti, säästäen ympäristöä ylimääräiseltä rasitukselta. Teemme kaikki maanrakennuskohteet tarkasti, yhdessä asiakkaan kanssa sovittujen suunnitelmien mukaan.

Vihertyöt kaikille pihoille

Olemme erikoistuneet vihertöihin ja olemme uudistaneet pihoja lukuisille eri toimeksiantajille. Kokemuksemme myötä meille on kertynyt mittava ammattitaito vihertöiden saralla ja valttinamme ovat tehokkaat rakennusprosessit. Käyttämämme kalusto soveltuu erinomaisesti vihertöihin ja saamme esimerkiksi helposti levitettyä mullan ja maa-aineksen rajattuihinkin kohteisiin. Teemme viherrakennustyöt avaimet käteen-periaatteella, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia mistään projektin eri osa-alueesta. Teemme koko projektin alusta loppuun saakka, aina valmisteluista maa-ainesten kuljetuksiin sekä korkeatasoiseen viimeistelytasoon.

Pienkoneurakointia asiakaslähtöisesti

Toteutamme pienkoneurakointia asiakaslähtöisesti ja toimintamme perustuu korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Vastaamme työpyyntöihin nopeasti ja toteutamme kaikki työmme nopeasti sekä korkealla työnjäljellä, oli kyse sitten maanrakennustöistä harjakonetöistä tai lumitöistä. Meidän kanssamme asiakkaan ei tarvitse odotella turhaan töiden tekemistä, sillä palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti. 

Painepesurityöt ja harjakonetyöt teholla

Tarjoamme painepesurityöt ja harjakonetyöt osana monipuolista palvelutarjontaamme. Palvelumme kattaa puhdistustyöt kokonaisvaltaisesti: teemme asfalttien pesua ja puhdistusta sekä kevätpesut pölystä ja liasta. Avant 750 on varustettu painepesurilaitteistolla ja kompaktin kokonsa ansiosta sillä voidaan hoitaa myös esimerkiksi jätehuoneiden ja muiden vaikeammin tavoitettavien kohteiden puhdistukset. Kalustomme ovat varustettu harjakonelaitteistolla, joten suuremmankin pinta-alat saadaan puhdistettua nopeassa ajassa. Kun kaipaat kokenutta ja luotettavaa pihatöiden ammattilaista, ota meihin yhteyttä!

Suosittele meitä