Lumityöt Järvenpää

Aronia-Palvelut Oy hoitaa kiinteistöjen lumitöitä Järvenpään seudulla. Tarjoamme nopeaa ja huolellista palvelua paikallisten ammattilaisten voimin. Voit tilata lumityöt taloyhtiöllesi tai yrityksellesi kerta- tai sopimuspalveluna. Sopimusasiakkaillemme takaamme, että lumet on ajettu ajoissa pois, eikä peräämme tarvitse soitella. Periaatteenamme on tarjota nopeaa, laadukasta ja henkilökohtaista palvelua ja olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen.

Lumen auraus taloyhtiöille ja yrityksille

Aronia-Palvelut Oy tekee lumityöt Järvenpään seudun taloyhtiöille ja yrityksille. Henkilökuntamme on ryhmä paikallisia kiinteistönhoidon ammattilaisia, jotka tulevat nopeasti tutuiksi taloyhtiöille ja yrityksille: tiedät aina kuka tervehtii aura-auton hytistä ja kuka on käynyt yöllä hiekoittamassa pihan.

Hiekoitus ja liukkaudenpoisto

Aurauksen ja lumien poiskuljetuksen lisäksi hoidamme pihojen, pihateiden sekä katujen hiekoitukset. Pelkkä lumien auraus ei yleensä riitä, sillä liukas pihatie voi olla hyvin vaarallinen. Kun tilaat lumityöt yritykseltämme, voit olla varma, että pihat ja kadut ovat aina aurattu ja hiekoitettu. Hoidamme asiakkaidemme kiinteistöt turvalliseen kuntoon vaikka keskellä yötä!

aurauspalvelua nopeasti ja tehokkaasti

Työskentelemme tarvittaessa vaikka kellon ympäri, sillä haluamme taata asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Kun lunta alkaa tuiskuttaa keskellä yötä, me lähdemme töihin. Voit olla varma, että lumityöt, hiekoitukset ja muut palvelut on tehty ajallaan ja tehokkaasti. Mikäli tarvitset järeämpää kalustoa lumitöihisi, soita! Aronia-Palvelut Oy päivystää kellon ympäri.

Tilaa lumityöt luotettavalta huoltoyhtiöltä

Piha lunta tulvillaan? Tuskin! Asiakkaanamme voit olla huoletta. Aronia-Palvelut Oy hoitaa lumen auraukset tehokkaasti ja varmasti Järvenpään seudulla. Teemme lumitöitä seudun kiinteistöille kellon ympäri, joten pihat ja tiet aurataan aina tehokkaasti ja ilman viivytyksiä. Ota yhteyttä luotettavaan paikalliseen kiinteistönhoitoyritykseen ja tee sopimus kiinteistön lumiaurauksesta!

Aronia-Palvelut suorittaa lumen aurausta Järvenpään alueella

Kattavat lumityöt luotettavasti

Hiekoitus pihoille ja teille Järvenpäässä

Suosittele meitä