Huoneistoremontit Järvenpää

Huoneistoremontit Järvenpäässä tekee Aronia-Palvelut Oy. Olemme joustava ja ketterä monialayritys ja tarjoamme myös laadukasta huoneistoremontointia. Palvelutarjontamme sisältää pienempiä huoneistoremontteja, kuten esimerkiksi pintaremontit, maalaustyöt sekä pienet rakennustyöt. Teemme töitä yli 10 vuoden kokemuksella ja olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia remonttikohteita. Olemme työssämme erittäin tehokkaita ja suoriudumme työstämme nopeasti, korkeaa viimeistelytasoa unohtamatta.

Pintaremontilla uutta ilmettä kotiisi!

Olemme erikoistuneet pienempiin remontointitöihin ja toteutamme kohteet pikaisellakin aikataululla. Remontointipalveluihimme kuuluvat maalaus, tapetointi, listoitus, lattian uusiminen ja muut vastaavat remonttityöt.  Hankkimalla remontin meiltä, sinun ei tarvitse huolehtia ylimääräisestä, vaan saat koko projektin avaimet käteen-palveluna. Meidän kauttamme saat myös kaikki remontissa tarvittavat materiaalit. Voimme tehdä remontit myös asiakkaan itse hankkimista materiaaleista. Henkilökuntamme koostuu ammattimiehistä, joilla työkalut pysyvät kädessä ja tulosta syntyy. Teemme kaikki pintaremontit nopealla aikataululla, unohtamatta korkeaa viimeistelytasoa.

Maalaustyöt vikkelästi ja laadulla ulos

Toteutamme maalaustyöt nopeasti ja laadukkaalla lopputuloksella jokaisessa maalauskohteessa. Olemme erikoistuneet maalaustöihin, kuten rakennusten, aitojen, autotallien ja leikkimökkien maalaamiseen. Toteutamme jokaisen kohteen sopimuksen mukaan, yhdessä asiakkaan kanssa tehtyjen suunnitelmien perusteella. Vastamme työpyyntöihin nopeallakin aikataululla ja toimeksiannon saatuamme työmaa on valmis käden käänteessä. Huolehdimme koko projektin eri vaiheista, aina pohjatöistä ja valmistelusta, maalaustöihin ja viimeistelyyn.

 Pienet rakennustyöt

Hallitsemme myös kaikenlaiset pienet rakennustyöt ja nikkarointityöt. Toimintatapoihimme kuuluvat nopeus ja tehokkuus. Työtehtävän saatuamme kohteet valmistuvat nopeasti, ilman turhaa odottelua. Rakennuspalvelumme kattaa mm. aitojen nikkaroinnin ja korjauksen, terassien korjaustyöt sekä muut rakennus- ja remonttikohteet. Vaikka teemme työmme nopeassakin tahdissa, emme koskaan tingi korkeasta laadusta yhdessäkään kohteessa. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja helposti lähestyttävä kumppani kaikissa remonttiasioissa. Kun kaipaat laadukasta huoneistoremonttia tai saneerausta nopealla aikataululla, ota meihin yhteyttä!

Suosittele meitä