Kiinteistönhoito Järvenpää

Tarjoamme monipuolisen palvelukattauksen Järvenpään seudun taloyhtiöille ja liikekiinteistöille.  Yrityksestämme löytyy osaamista kaikenlaisiin kiinteistönhoito- ja huoltotehtäviin. ”Talkkarimme” hoitavat tehtävänsä viivyttelemättä ja taloyhtiönne toiveet toteuttaen. Tältä sivulta voit lukea lisää tarjoamistamme palveluista. Käänny rohkeasti puoleemme, jos olet kiinnostunut kuulemaan niistä tarkemmin!

Kiinteistön ylläpitopalvelut ammattitaidolla

Olemme toimineet alalla vuodesta 2003 lähtien ja periaatteenamme on tarjota nopeaa, laadukasta ja henkilökohtaista kiinteistöjen ylläpitopalvelua. Hoidamme ylläpitotoimenpiteet ja huollot tavoitteenamme olla aina asiakkaidemme luottamuksen arvoinen. Yrityksen ammattitaidon takaavat vuosien saatossa jo lukuisissa työkohteissa tekemämme kiinteistönhoitotyöt ja laaja tuntemuksemme kiinteistöjen elinkaaren eri vaiheista.

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

Osaavat kiinteistönhoitajat palveluksessasi

Lupaamme yksilöllistä asiakaspalvelua kaikille asiakkaillemme - joita on Järvenpään alueella jo aika monta. Onnistumme kuitenkin lunastamaan lupauksemme, sillä pidämme huolen siitä, että kunkin asiakkaan asioita hoitavat aina samat kiinteistönhoitajat. Meidän yrityksessämme et joudu soittamaan kalseaan puhelinkeskukseen ja tavoittelemaan tuntematonta huoltomiestä!

Ammattitaitoinen kiinteistönhoitaja saapuu paikalle silloin kun tarvitset ja tekee työn, olipa kyse sitten huolto- tai pihatöistä, viemäritukoksen avaamisesta tai muusta kiinteistöhoidon tarpeesta. Työntekijämme ovat sitoutuneet yrityksemme arvoihin ja saaneet huolellisen perehdytyksen alan töihin ja asiakaspalveluun. Siksi uskallammekin sanoa, että meiltä saat aina sekä ystävällistä palvelua, että korkealaatuista työnjälkeä. Tyytyväiset asiakkaat osoittavat, että onnistumme lunastamaan palvelulupauksemme.

Talonmies haussa? Ota yhteyttä!

Etsitkö luotettavaa ja laadukasta kiinteistönhoitoyritystä huolehtimaan kiinteistösi huollosta ja kunnossapidosta Järvenpään alueella? Ota yhteyttä Aronia-Palveluihin, tarjoamme mielellämme ammattitaitoiset huoltopalvelut teidänkin kiinteistöllenne!

Jos olet jo asiakkaamme tai huoltamamme kiinteistön asukas, voit ottaa helposti yhteyttä myös muuttoilmoituslomakkeella tai yhteydenotto/korjauspyyntölomakkeella.

Tee tarjouspyyntö palveluistamme!

Kiinnostuitko palveluistamme? Haluatko meiltä tarjouksen tai kuulla lisää kiinteistönhoidosta? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!


Suosittele meitä